Struijk Audiciens

Gesloten (wo 09.00 - 17.00)

Toon openingstijden

opticiens - Struijk Audiciens - kaartoverzicht

Struijk Audiciens

Struijk Audiciens is het zelfstandige audiciensbedrijf dat hoortoestellen op een andere manier toepast dan gebruikelijk is. Bij ons weet u waarom u een hoortoestel aanschaft. U gaat zelf ervaren of het hoortoestel voldoet aan uw eisen. Zo heeft u meer waar voor uw geld. Ervaar zelf het verschil en maak vandaag nog een afspraak of kom naar één van onze vestigingen.

Elke vestiging wordt geleid door een gediplomeerde audicien die weet wat zijn klanten van hem verwachten: een luisterend oor van een professional die een advies geeft dat aansluit bij de situatie van de klant.

Bij Struijk Audiciens wordt er naar u geluisterd en daarom hoort u beter bij Struijk Audiciens.

1. Hoortest
De eerste stap naar de verbetering van uw gehoor is de hoortest. Deze test is vrijblijvend en kosteloos.

Met de hoortest meten we de staat van uw gehoor. Nadat wij uw gehoorgang gecontroleerd hebben krijgt u een hoofdtelefoon op. Wij laten u pieptonen horen; eerst hard daarna steeds zachter. Zo kunnen wij nagaan welke tonen voor u nog hoorbaar zijn. Het resultaat van de hoortest wordt vastgelegd is het audiogram. Na afloop van de test legt de audicien het resultaat van de hoortest aan u uit en u hoort direct of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Uiteraard krijgt u de testresultaten van ons mee.

De meeste zorgverzekeraars vragen ook een audiogram van een KNO-arts, die als onafhankelijke derde uw gehoor kan beoordelen. Zoek een KNO-arts in de buurt

2. KNO-arts
De KNO-arts voert een uitgebreide hoor- en spraaktest uit. Daarnaast onderzoekt hij ook of uw hoorverlies een medische oorzaak heeft, zoals bijvoorbeeld vocht achter het trommelvlies. Zodra vastgesteld is dat dit niet het geval is, krijgt u een recept van de KNO-arts waarmee u weer bij ons terecht kunt voor het kennismakingsgesprek.

3. Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij het recept van de KNO-arts uit. Daarna vertellen wij welke hoortoestellen er voor u zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn. Omdat elk persoon anders is, hebben wij een uitgebreid assortiment van hoortoestellen: van volledig vergoed tot hoortoestellen met een eigen bijdrage. Nu wordt het tijd om toestellen uit te proberen.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Struijk Audiciens

  • Advies
  • Gehoortest
  • Reparatie

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandagGesloten
dinsdag9.00 - 17.00
woensdag9.00 - 17.00
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdag9.00 - 13.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedeopticien.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Struijk Audiciens
Nieuwstraat 65
4141CB Leerdam

+31 (0)345 342130

Deel deze pagina

Struijk+Audiciens img