Prestige punten

Het prestige systeem

Dankzij ons unieke prestige systeem krijgt u de mogelijkheid zichzelf te onderscheiden van andere (concurrerende) gebruikers.

Toegevoegde waarde

Uw online bedrijfsprofiel is van vitaal belang voor uw huidige en toekomstige zaken. Daarom bieden wij deze unieke methode om uw online profiel extra uit te lichten t.o.v. concurrende gebruikers.

Hoe werkt het?

Het prestige systeem weerspiegelt de activiteiten van gebruikers. Verdien prestige punten wanneer u bent ingelogd voor de verscheidene activiteiten waar u aan kunt deelnemen op de website om zo uw niveau te verhogen.

Dit kan door bijvoorbeeld reacties of recensies te plaatsen, het bijwerken van bedrijfspagina's, deelnemen aan community features, etc. Door nuttig gebruik te maken van het prestige systeem kunt u uw aanzien in de gehele gemeenschap, zowel B2B als B2C, enorm verhogen.

  • Activiteit toont betrokkenheid

  • Ervaring leidt tot diepte kennis

Prestige punten verdienen

Voor iedere gebruiker wordt automatisch het aantal prestige punten bijgehouden op basis van activiteiten waar zij aan deelnemen. Nadat uw account een bepaald aantal heeft bereikt, zal uw prestige niveau stijgen.

U kunt uw prestige niveau op ieder gewenst moment bekijken op uw profielspagina. Ook kunt u het prestige niveau van andere gebruikers zien op de desbetreffende profiel pagina's.